Винаги!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слушате ли mp3
Collapse
X
-
Колеги, някой дето е малко по-талянец да казва що е то?Бъкел си нямам от тоя език, а изглежда интересно...
http://global.ebay.com/INTERFACCIA_V...467439174/item"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеТова не вървеше ли с целият панел или се бъркам?"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеТова ми е мисълта, някой, ако е така любезен да го преведеFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеаз съм сиизвел стерео кабел с 3,5 жак и си включвам тел. и си пускам когато искам мр3-ки колкото искам.
качеството на звука е супер и е стерео.
това ми струва 20мин. и 0 лв.
дали тел или мр3 се тая вайно е жака да е 3.5Как, откъде, защо, снимки ако може
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеDa, колега, дай акъл, не се фукай самоКак, откъде, защо, снимки ако може
слагам си мп3-ката там и забравям за всичко
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеСтава доста лесно, днес и аз направих същата далавера, качеството е като от AUX кабел (доста по-добро от трансмитер и касетка с кабел) и съм си изкарал кабела между седалките където е джобчето за стотинкислагам си мп3-ката там и забравям за всичко
Кажи какво си направил, какъв кабел, къде е, снимка ако може... Ако не искаш да помагаш, защо въобще написа, че става лесно, освен за да ни дразниш
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеЕ майтап ли си правиш, колега? Аз питам как става, ти ми казваш лесноКажи какво си направил, какъв кабел, къде е, снимка ако може... Ако не искаш да помагаш, защо въобще написа, че става лесно, освен за да ни дразниш
Утре ще направя снимки на разглобения ICS, който имам и ще обясня
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
Comment